Welkom bij Speciaalbier Expert

De afgelopen jaren is het aanbod in speciaalbier enorm toegenomen. Nog nooit zijn er zoveel verschillende brouwerijen, bierstijlen, bieren en smaken te ontdekken geweest.
Er zijn tientallen speciaalbier webshops, die in sommige gevallen meer dan 1000 verschillende speciaalbieren aanbieden.

Een luxe voor de speciaalbier liefhebber, maar het kan aan de andere kant ook soms ook best lastig zijn om door de bomen het bos nog te zien. Want hoe vind je in dit grote aanbod de écht bijzondere speciaalbieren die bij jouw smaak passen en die je nog niet geproefd hebt?

De meeste speciaalbier liefhebbers zijn doorgaans op zoek naar nieuwe, hoog beoordeelde speciaalbieren. Speciaalbier Expert selecteert voor u uit het enorme aanbod speciaalbieren alleen de krenten uit de pap. Dat wil zeggen dat u van ons mag verwachten dat wij bijzondere, speciaalbieren aanbieden die tevens hoog beoordeeld krijgen op verschillende gerenommeerde biersites als ‘Untappd’ en ‘Ratebeer’.

Een bezoek aan Speciaalbier Expert betekent dat u minder lang hoeft te zoeken naar één, of meerdere mooie speciaalbieren, waardoor u meer tijd en energie overhoudt voor waar het echt om draait: het genieten en ontdekken van bijzondere speciaalbieren!

Wij verkopen o.a. bieren van de volgende brouwers

Schrijf je in en blijf op de hoogte van onze speciale deals