Levering en retourneren

Speciaalbier Expert wil en mag geen alcohol verkopen en leveren aan personen onder de 18 jaar. We hebben in de bestelprocedure verschillende leeftijdscontroles ingebouwd. Om te zorgen dat onze producten aan een meerderjarige worden overhandigd (en daarmee in lijn met wet- en regelgeving wordt gehandeld), kan de bezorger naar de leeftijd informeren en om legitimatie vragen. De leeftijdscheck geldt voor alle bovengenoemde bezorg- en ophaalmogelijkheden.

Of er aan een bestelling kosten verbonden zijn, hangt af van de bestelling. Bestelt u voor € 75,- of meer, dan is de bezorging gratis. Voor een bestellingen van minder dan € 75,- rekenen wij een vast bedrag van € 6,95. De bezorgkosten worden altijd overzichtelijk weergegeven op de website tijdens het bestelproces en in de bevestigingsmail van de bestelling die u van ons ontvangt.


Levering met PostNL

Bestelt u op werkdagen vóór 17.00 uur, dan streven wij ernaar uw bestelling uiterlijk de volgende dag te bezorgen.
Bestelt u op zaterdag, zondag of maandag dan kunt u uw bestelling op dinsdag verwachten aangezien wij deze op maandag verzenden.

Na betaling zullen wij aan de slag gaan om uw bestelling zo spoedig mogelijk over te dragen aan onze logistieke partner. Op de dag van de verzending ontvangt u van hen een email met een link naar Track & Trace. Hiermee kunt u uw pakket volgen, zodat u precies weet wanneer u de bezorger aan de deur kunt verwachten.
Als u onverhoopt niet in de mogelijkheid bent thuis te zijn, of er geen meerderjarige persoon de producten in ontvangst kan nemen, zal onze bezorger het pakket mee terugnemen en een kaartje bij u in de bus doen. Hierop staat of de bezorger uw pakket eventueel bij uw buren of een PostNL punt heeft kunnen afgeven. Mocht dit niet het geval zijn, kunt u met behulp van de link die u per mail van PostNL heeft ontvangen één van de volgende bezorgmogelijkheden kiezen:Retourneren

Mocht u toch af willen zien van uw bestelling, heeft als consument de mogelijkheid om de ontvangen producten te retourneren. U dient binnen 14 dagen na ontvangst aan ons door te geven dat u gebruik wilt maken van het recht van retourneren. U kunt dit doen door middel van het sturen van een email naar info@speciaalbierexpert.nl of via de beveiligde pagina binnen uw account. Uiteraard dienen de producten onbeschadigd en in originele staat aan ons geretourneerd te worden.

U kunt de producten aan het volgende adres retourneren:
Retouren Speciaalbier Expert
Wateringweg 139
2031EG Haarlem
The Netherlands

Voeg bij de retourzending altijd het aangeleverde retourformulier leesbaar en onbeschadigd in de doos toe.
Dit formulier kunt u vinden via Mijn account of aanvragen via info@speciaalbierexpert.nl.

Zodra wij alle producten onbeschadigd en in originele ontvangen hebben, zullen wij binnen maximaal één week het aankoopbedrag op uw bij ons bekende rekeningnummer terugstorten. Mochten de door u geretourneerde bieren in waarde zijn gedaald door onnodig gebruik of door beschadiging, kunnen wij een vergoeding inhouden op het bedrag dat we aan je terugbetalen voor de 'geleden schade'.

Schrijf je in en blijf op de hoogte van onze speciale deals